Dramă incredibilă pentru o concurentă la Survivor: fetița i-a ars de vie. Nici măcar nu a putut ajunge la înmormântare

Dramă incredibilă pentru o concurentă la Survivor: fetița i-a ars de vie. Nici măcar nu a putut ajunge la înmormântare

O concurentă la emisiunea Survivor, de la Pro TV, a avut puterea să vorbească despre incredibila dramă care i-a schimbat viața. În urmă cu câțiva ani, fetița ei, de numai 6 ani, a murit arsă de vie într-un incendiu. Se afla într-o rulotă pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. La scurt timp a murit și iubitul ei.

Ramona Crăciunescu a dezvăluit o parte din trauma prin care trece. 

„Poza asta ar fi fost întreagă dacă ar fi fost și fetița mea. Avea șase ani când am avut accidentul. Eram într-un weekend la mare, eu, iubitul și copiii. Eram parcați cu autorulota. Am observat o lumină foarte puternica, iar atunci când am iesit din baie luase foc toată rulota. Am încercat să sting focul și am fost arsă pe mână. A avut loc o explozie, a apucat să iasă fiul meu, iubitul meu a ieșit și el, ars. În foc nu poți să intri și nu poți să rezisti. Am intrat de mai multe ori, am luat foc amandoi, și tot n-am găsit-o. El a decedat la șapte zile după accident, eu am fost în comă, n-am participat la înmormântarea fetiței, nici a iubitului”, conform  survivor.protv.ro 

Tragedia a avut loc pe 3 septembrie 2017 în jurul orei 20.30 pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. Soții veniseră la mare cu rulota, împreună cu cei doi copii ai lor: Sofia, în vârstă de 6 ani și Alexandru, în vârstă de 9 ani. Seara, după plajă, au parcat pe bulevardul Mamaia. Mama copiilor făcea duș când flăcările au cuprins vehiculul.

Experţii au reuşit să afle cauza incendiului. Mezina familiei a ars de vie în vehiculul care s-a transformat într-o torţă, tatăl a reuşit să iasă cu hainele în flăcări, mama l-a salvat cu ultimele puteri pe băieţelul lor în vârstă de 9 ani. Din păcate, câteva zile mai târziu, bărbatul a murit.

Inițial s-au vehiculat mai multe variante cu privire la cauza incediului. S-a crezut că instalația de GPL a rulotei era defectă sau că un scurt circuit electric a cauzat dezastrul.

Expertiza făcută de un specialist în incendii și trimisă în urmă cu câteva zile anchetatorilor constănțeni vorbește însă de o clipă de neatenție a tatălui care a declanșat infernul.

Tatăl încerca să răcească apa dintr-o oală care se afla pe foc. Din greșeală, în loc să adauge apă rece a turnat benzină dintr-o sticlă din plastic. În momentul în care a făcut asta, spune expertul, stropi de benzină aprinsă i-au cuprins bărbatului hainele, dar și zona aragazului. Oala cu apă s-a transformat practic într-o torță, iar Sofia, care se afla chiar lângă acesta, nu a avut nicio șansă.

Vă recomandăm și: Emanuel, adolescentul nevăzător din Nazarcea care a emoționat o țară întreagă, la „Românii au talent”

Sursă foto: ProTV/CT100.ro

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Chițac a anunțat, pe Facebook, un proiect referitor la modernizarea rețelei termice

Wed Feb 9 , 2022
Pagina personală de Facebook. Aceasta este modalitatea prin care primarul Constanței, Vergil Chițac, a anunțat semnarea contractului de finanțare pentru etapa a II-a proiectului de modernizare a rețelei termice din Constanța. Tot acolo spune că în curând încep lucrările la etapa I. Informația nu a apărut, deocamdată, pe site-ul Primăriei […]
Vergil Chitac primar constanta cu masca