DRDP Constanța are un nou director general. Un membru PSD

Direcția Generală de Drumuri și Poduri Constanța are un nou director general. Este vorba de Ichim Marian, care a fost împuternicit în această funcție de CNAIR.

Anterior acestei numiri a activat tot în DRDP, unde a ocupat funcția de șef al secției de drumuri naționale Călărași, începând cu anul 2013.

Marian Ichim a devenit consilier județean în 2018, în Călărași, din partea PSD. Este membru al partidului din 2009.

Sursa foto: Obiectiv de Călărași


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “DRDP Constanța are un nou director general. Un membru PSD

  1. pai inseamna ca la centru tot psd dicteaza De aia am depasit norma la autostrazi Am incredere ca urmeaza marea curatenie de primavara

  2. De la casier incasator in taxare la director…asa se cladeste ierarhia in tara noastra draga…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Preţul energiei pentru populaţie va creşte cu valori cuprinse între 13% şi 26% de la 1 ianuarie 2021

lun dec. 28 , 2020
Preţul energiei pentru populaţie va creşte cu valori cuprinse între 13% şi 26% de la 1 ianuarie 2021, când piaţa va fi complet liberalizată, astfel că Asociaţia Energia Inteligentă (AEI) cere Parlamentului să amâne cu şase luni liberalizarea, potrivit unui comunicat de presă. De la 1 ianuarie, ANRE nu va […]
liberalizare piata energie

V-ar putea interesa și: