Drept la replică Clinica OK Medical Constanța

Constanța 100% a publicat, recent, la rubrica „Vocea constănțeanului”, imagini în care două persoane se chinuiau să urce o persoană într-un căruț cu handicap pe niște trepte. (detalii AICI).

Am primit un drept la replică din partea conducerii clinirii, pe care îl publicăm în întregime mai jos:

„Ma numesc Florin Mavrodin si va scriu in calitate de Manager al Clinicii OK Medical Constanta, ca drept la replica fata de stirea publicata pe site-ul dvs. la data de 09.01.2020.

Va informez ca una dintre conditiile de obtinere a autorizatiei de functionare este ca unitatea sa fie prevazuta cu rampa pentru persoane cu handicap. Societatea noastra functioneaza in conformitate cu prevederile legale, prin urmare accesul este prevazut cu rampa mobila pentru persoanele cu dizabilitati, fapt care ar fi trebuit sa fie verificat inainte de publicarea stirii.

De asemenea, facem precizarea ca in cladirea in care societatea noastra isi desfasoara activitatea mai exista si alte societati care desfasoara activitati cu publicul, astfel ca nu se poate presupune in mod automat ca persoanele care apar in filmare erau clientii clinicii noastre. Precizam ca asiguram toate conditiile necesare atat pentru accesul, cat si pentru confortul persoanelor cu dizabilitati, conform legii, si ca nu am avut niciodata plangeri adresate de pacienti in acest sens.

Astfel, prin faptul ca s-a publicat o filmare, fara a se verifica conditiile la fata locului si fara a fi cerut un punct de vedere din partea noastra, se aduc prejudicii si publicitate negativa clinicii noastre. In acest sens, va rugam sa luati masurile care se impun, pentru a nu aduce atingere imaginii noastre.”


sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.