Drept la replică din partea președintelui PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz

Claudiu Palaz
Claudiu Palaz

Claudiu-Iorga Palaz, în calitate de președinte al Partidului Mișcarea Populară, Organizația Constanța, prin prezenta vă rog să îmi comunicați, având în vedere articolul apărut în publicația dumneavoastră în data de 28.06.2019 (”Procurorii au bătut la ușa lui Claudiu Palaz” https://www.ct100.ro/video-procurorii-au-batut-la-usa-lui-claudiu-palaz/), în baza cărei informații oficiale, transmise de instituțiile I.P.J. Constanța sau de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, ați emis în spațiul public articolul sub această denumire.

Fac precizarea că din demersurile făcute de subsemnatul și conform realității, în data de 28.06.2019 nu au avut loc descinderi la proprietatea personală și nici nu ”au bătut procurorii la ușa” subsemnatului, așa cum ați afirmat. Formularea folosită de către dumneavoastră nu a făcut altceva decât să ducă la denigrarea și deteriorarea imaginii publice și dovedește clar o lipsă de profesionalism din partea publicației dumneavoastră, deoarece, conform declarației de avere, nu dețin proprietăți pe care au avut loc descinderile la care faceți referire. 

De asemenea, afirmația total neadevărată pe care ați transmis-o și distribuit-o public, conform căreia la respectivul ”beach-bar ar fi fost găsite nereguli și la casa de marcat”, aduce un deserviciu imaginii mele. Conform notei de constatare, încheiate la sfârșitul controlului de către un angajat al I.P.J. Constanța, nu s-au găsit neregulile menționate de dumneavoastră. 

Consider că este necesar să îmi comunicați documentul oficial care v-a fost înaintat de către o instituție a statului, în care sunt menționate informațiile pe care le-ați distribuit în spațiul public, care sunt neadevărate și care nu au făcut altceva decât să îmi afecteze imaginea publică. 

În cazul în care veți refuza să îmi comunicați acest document sau numele persoanei oficiale care v-a transmis o astfel de informație, mă văd nevoit să vă acționez în instanță, deoarece concluzia este că publicația dumneavoastră media, cu bună știință și în mod tendențios, a aruncat astfel de informații în spațiul public doar pentru a mă denigra.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Dumitrache, PSD, a depus un proiect de lege privind utilizarea medicală a canabisului

joi iul. 4 , 2019
Proiectul de act normativ „Victoria” privind regimul juridic al canabisului, substanțelor și preparatelor ce conțin canabis, utilizate în scop medical este numele propunerii legislative depuse, miercuri, în Parlament, de deputatul PSD Cristina Dumitrache şi susţinută de peste 90 de aleşi de la toate partidele. Proiectul de lege s-a intitulat, în […]
cristina dumitrache

V-ar putea interesa și: