DREPT LA REPLICĂ Tudor Gurgu, primarul din Ciobanu, îi răspunde lui Bogdan Bola: „Dacă nu treceam la PSD în 2016, PNL ar fi deținut conducerea Consiliului Județean”

tudor gurgu, primar ciobanu


Primăria Ciobanu a trimis un drept la replică, însoțit de documente și fotografii, în urma unui articol prezentat de Constanța 100% care prelua declarații ale consilierului județean PNL Bogdan Bola.

Reprezentanții instituției ne roagă să publicăm materialul care „contrazice afirmațiile unui băiat a lui tăticu”, după cum afirmă ei, făcând referire la fostul prefect Eugen Bola, tată lui Bogdan Bola.

„Informațiile furnizate sunt eronate. Vă trimit documente care demonstrează că operațiunea de desființare, parte a gardului de la dispensar a fost perfect legală cu toate documentele prevăzute de Legea 50/1991. Valoarea totală a acelui gard, așa cum reiese din documente, este de 21.448 de lei, nu de 20.000 de euro. Partea de gard desființată pentru a se asigura accesul autoutilitarelor ISU în caz de incendiu, către școala veche a fost montat la grădinița unde există un gard vechi din plasă zincată, rupt. În cadrul primăriei există un angajat cu calificare mecanic utilaje și tractorist, de sală de sport și de aparatele de fittnes beneficiază copiii din comună, elevi ai liceului și persoane cu probleme de sănătate. Fittnes-ul este un sport și contrat afirmațiilor nu am schimbat destinația sălii. Dacă făceam un club de striptis era acuzații fondate. Eu nu reprezint o țintă pentru PNL, dar prin articole denigratoare PNL-ul prin această trompetă se răzbună pentru faptul că, dacă în 2016 nu treceam la PSD, ei ar fi deținut conducerea Consiliului Județean Constanța”, spune Tudor Gurgu, primarul din Ciobanu.

Tudor Gurgu a obținut, în 2016, 68,7% din voturi, față de Săndel Coroiu, PNL, cu 28,48%. În comună sunt circa 2.800 de alegători. Diferența la nivel județean dintre PSD și PNL a fost de numai 106 voturi în favoarea social democraților.

Menționăm că am editat foarte puțin din mesajul primit, încercând să îi păstrăm autenticitatea.

Iată articolul care a provocat acest drept la replică.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FOTO VIDEO Pasageri debarcați dintr-un autobuz nou RATC din cauza mirosului de fum

mar mart. 5 , 2019
Pasagerii unui autobuz nou RATC, marca ISUZU, care circula în municipiul Constanța, au fost debarcați din cauza mirosului de fum. „Toți pasagerii au fost dați jos pentru că se simțea fum la motor”, a spus o constănțeancă. După o vreme, oamenii au fost invitați să urce din nou. „Au continuat […]

V-ar putea interesa și: