Drogați și alcoolici la volan, depistați de polițiști

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Șoferi care s-au urcat la volan fie drogați, fie sub influența alcoolului au fost depistați de polițiștii constănțeni și au acum dosare penale.

La data de 21 august a.c., în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seimenii Mici, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe raza orașului Cernavodă, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, rezultatul a fost pozitiv (cannabis).

La 19.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un tânăr, de 19 ani, din localitatea Mereni, județul Constanța, care a condus un autoturism, în municipiul Constanța, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție au depistat o femeie, de 28 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Filimon din municipiu, având plăcuțele cu numerele de înmatriculare expirate.

La data de 22 august a.c.,  în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Poliţiei staţiunii  Neptun au depistat un tânăr, de 19 ani, din Mangalia, care a condus un autoturism, pe raza stațiunii Neptun, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La ora 03.50, polițiști din cadrul Poliţiei orașului Ovidiu au depistat un bărbat, de 47 de ani, din județul Suceava, care a condus un autoturism, pe strada Națională din Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Constanta-financiara-sigla-jpg
Tudorel Chesoi

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.