Droguri în Vama Veche, parfumuri contrafăcute în Mamaia

În ultimele 24 de ore jandarmii Grupării Mobile Constanța au întocmit 11 acte de sesizare a organelor competente, în care se regăsesc 17 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope, precum și pentru comercializarea de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, și au aplicat un număr de 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.700 lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială.

În data de 11 august, pe timpul patrulării în zona falezei din stațiunea Vama Veche, jandarmii au observat 4 tineri, care la vederea patrulei au început să își paseze de la unul la celălalt un obiect rotund. Având în vedere cele observate, s-a trecut la interceptarea tinerilor care erau din județul Mureș și aveau vârste între 19 și 23 de ani. Urmare a solicitării de prezentare a  obiectul în cauză, nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că era un dispozitiv de mărunțit tip grinder, folosit pentru mărunțirea de substanțe vegetale. Extinzând verificarea și asupra autoturismului cu care erau veniți tinerii, jandarmii au descoperit încă 2 dispozitive de mărunțit substanța vegetală tip grinder, 10 comprimate de culoare albastra în formă triunghiulară, 3 pungi autosigilante in care se afla substanța vegetală sub forma de muguri de culoare verde-oliv, precum și o folie de aluminiu în care era ambalată o substanța solida cu forma neregulată de culoare maro.

 De asemenea, pe 11 august, în stațiunea Mamaia, în zona Piațeta Perla, a fost depistat un gălățean de 29 de ani, în timp ce oferea spre comercializare, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, mai multe parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.         

Persoanelor depistate le-au fost am întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și consum de substanțe psihotrope conform prevederilor Legii 143/2000 și pentru încălcare prevederilor privind mărcile și indicațiile geografice, conform Legii 84/ 1998.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Superbele păsări Flamingo roz s-au întors în Dobrogea

Dum aug. 13 , 2023
Rar vezi păsări Flamingo roz în Dobrogea. Atunci când apar, imaginile sunt spectaculoase. Au fost surprinse de unul din cei talentați fotografi ai Dobrogei, Mircea Bezergheanu, iar lucrările acestuia au fost preluate și de Ambasada Statelor Unite ale Americii în România. „Păsările Flamingo sunt o apariție extrem de rară pentru […]

V-ar putea interesa și: