Drumul care l-a costat 10.000 de lei

Vremea plăcută din ultimele zile i-a scos pe mulți constănțeni din case. Destinația preferată a fost, ca de obicei, malul mării. Deși cei mai mulți au preferat să se plimbe pe plajă, s-a găsit și un temerar care a vrut să simtă nisipul sub roțile mașinii. Nu numai că l-a simțit, dar a și rămas blocat cu autoturismul pe plajă. 

Polițiștii locali au fost sesizați de acest incident și au intervenit cu promptitudine. 

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare 10.000 lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 19/2006 

Accesul autovehiculelor este interzis pe plajă, iar polițiștii locali vor sancționa pe oricine încalcă prevederile legale în vigoare.

În continuare, Primaria Constanta face apel la spiritul civic al cetățenilor pe care îi roaga să apeleze Dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341.922, de fiecare dată când sesizează conducători auto care încalcă prevederile legale.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cel mai bine plătit profesor din învățământul preuniversitar câștigă mai prost decât un grefier

Sun Jan 16 , 2022
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că cel mai mic salariu în învățământ este de 2.597 de lei net la care se pot adăuga unele sporuri. Cel mai mare salariu, al unui dascăl experimentat, poate depăşi 1.000 de euro, în învăţământul preuniversitar. Este însă de circa 4 ori și jumătate […]
Președintele AUF, Sorin Mihai Câmpeanu,