Drumul Murfatlar – Medgidia, redeschis circulației

Fotografie cu caracter demonstrativ

DN22C Murfatlar – Medgidia a fost redeschis circulației rutiere.

Se circulă în condiții de iarnă, dar fără restricții.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mii de constănțeni au petrecut noaptea în frig. AVARIE RADET

mar feb. 27 , 2018
RADET a anunțat astăzi, 27 februarie, că ieri, 26 februarie, ora 16:00 s-a înregistrat o avarie pe rețeaua de transport a agentului termic primar aparținând Societății Electrocentrale Constanța S.A. Acest fapt ce a determinat oprirea furnizării energiei termice către consumatorii conectați la punctele termice 140 și 142 din cartierul Tomis […]
radet constanța

V-ar putea interesa și: