DSP propune carantinarea orașului Ovidiu, Agigea trece de 3 cazuri la mie, orașul Constanța este la 3,99, probleme în Cumpăna și Mihail Kogălniceanu

coronavirus constanța

Numărul cazurilor de Covid-19 crește îngrijorător în județul Constanța. Municipiul Constanța a ajuns la o incidență de 3,99 de cazuri la mia de locuitori. Dacă se atinge 6, orașul ar putea intra în carantină.

Direcția de Sănătate Publică a propus carantină zonală în Ovidiu, unde incidența a ajuns la 5,85. Toate unitățile școlare trec în scenariul 3, adică în online.

Peste pragul de 3 a trecut și Agigea, Mihail Kogălniceanu și Cumpăna nu este departe. (2,55, respectiv 2,40).

Se mențin focarele de la Spitalul Județean Constanța, Academia Hagi, DGSPAC Constanța.Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Câștigătorii celei de-a treia ediții a concursului „Constanța International Competition-Festival for Young Pianists”

joi nov. 5 , 2020
Evenimentul organizat de Asociația Nihil Sine Arte, în parteneriat cu Colegiul Național de Arte „Regina Maria”, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și Fundaţia ACUMM din Bucureşti s-a încheiat cu succes, având un număr de 45 de premianţi. Proiectul cultural a fost finanțat, în acest an, de Primăria […]
Constanța International Competition-Festival for Young Pianists

V-ar putea interesa și: