DSP spunea ieri că un bărbat de 36 de ani, fără comorbidități, a murit de covid. Azi s-a răzgândit

coronavirus
Direcția de Sănătate Publică din Constanța spunea ieri că un bărbat de 36 de ani, fără comorbidități, a murit de covid (detalii aici). Azi s-a răzgândit. Bărbatul rămâne tot mort, dar s-a descoperit că avea mai multe boli.

„Facem precizarea că, legat de decesul 303, anunțat ieri, al unui bărbat de 36 de ani, DSP Constanța a primit astăzi date suplimentare de la SCJU Constanța. Acestea relevă faptul că bărbatul avea următoarele comorbidități: acidoză severă, insuficiență renală, poliglobulie, sindrom de hipervâscozitate sanguină.”, a anunțat Prefectura Constanța.

Azi a mai fost anunțat decesul a patru persoane.

Deces nr 307: Femeie, 73 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială), decedată în 20.11, la domiciliu.

Deces nr 308: Femeie, 69 de ani, Constanța, comorbidități (mielom multiplu, hipertensiune arterială), decedată în 26.11, la Spitalul de Boli Infecțioase.

Deces nr 309: Bărbat, 78 de ani, Constanța, comorbidități (demență, AVC sechelar), decedat în 27.11, la Spitalul de Boli Infecțioase.

Deces nr 310: Bărbat, 83 de ani, Constanța, comorbidități (obezitate, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică), decedat în 26.11, la Spitalul Municipal Mangalia.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.