Duminică va fi haos în traficul din Constanța

Duminică, 19 mai, va fi haos în traficul din orașul Constanța.

Etapa a IV-a a competiției de ciclism „Turul Dobrogei la ciclism” ia startul în acea zi, de la ora 12:30. Circuitul se va desfășura pe bulevardul Aurel Vlaicu. Se vor parcurge 30 de tururi, care vor însuma 60 de kilometri.

La ora 10:00 debutează Cupa României de Șosea pentru Copii, competiția rezervată sportivilor licențiați fiind programată la ora 12:30.

„Turul Dobrogei la ciclism” este organizat de un club de ciclism din Constanța, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Federația Română de Ciclism.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții optime, circulația autovehiculelor va fi restricționată duminică, 19 mai, între orele 09:00 – 15:00, pe ambele sensuri de mers ale bulevardului Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis.

De asemenea, se vor bloca și ieșirile dinspre zona lacului Siutghiol spre bulevardul Aurel Vlaicu ale străzilor Topazului, Safirului, Perlei, Opalului, Agatului, Smaraldului și Rubinului.

Totodată, traficul auto va fi restricționat în punctele de acces dinspre cartierul Tomis Nord spre bulevardul Aurel Vlaicu: strada Dispensarului și ieșirile dinspre aleea Hortensiei către bulevard.

Potrivit Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța, traseele liniilor de transport în comun 100C și 5-40 vor suferi modificări duminică, 19 mai, în intervalul orar menționat, după cum urmează:

  • linia 100C va circula pe ruta Gara CFR – bulevardul Alexandru Lăpușneanu – bulevardul Tomis – Carrefour și retur pe același traseu;
  • linia 5-40 va întoarce la sensul giratoriu situat la intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu bulevardul Aurel Vlaicu.

Autobuzele vor opri în toate stațiile traseelor modificate.

Vă recomandăm și:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.