Dumitru Jeacă, noul prefect al Constanței. Aici puteți citi CV-ul său

Dumitru Jeacă

Dumitru Jeacă a fost numit oficial, astăzi, prefect al județului Constanța.

Începând cu ora 13, în Sala Remus Opreanu din cadrul Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de numire în funcția de Prefect al județului Constanța a domnului Dumitru Jeacă. În sală au fost prezenți Mihai Dan Chirică, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Mirel Toancă, directorul general al Direcției Generale de Pașapoarte, Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Mustafa Levent Accoium, subprefectul județului Constanța, precum și primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

dan jeaca prefect

De asemenea, la ceremonie au mai participat senatori și deputați de Constanța, dar și sefii instituțiilor deconcentrate și ai structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne.

„Din noua poziție de reprezentant al Guvernului în teritoriu voi urmări să se respecte toate măsurile cuprinse în programul de guvernare și voi depune toate eforturile pentru a veni în sprijinul primarilor și implicit al locuitorilor din județul Constanța. Mulțumesc Guvernului României pentru încrederea acordată și îmi doresc ca la sfârșitul mandatului meu să pot spune că am putut contribui la schimbarea în bine a administrației locale”, a declarat prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă.

Dumitru Jeacă, a deținut, până în prezent, funcția de subprefect al județului Constanța. Are 42 de ani.

A absolvit Universitatea „Spiru Haret” din Constanța, a fost manager de zonă al Loteriei Române, dar și ofițer operativ al U.M. 0764 Constanța timp de aproape șase ani.

AICI puteți citi CV-ul său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.