Dumnezeu și oamenii buni îl ajută pe părintele Claudiu Banu să facă minuni

De câte ori și-a propus să ajute pe cineva – adică de multe ori – părintele Claudiu Banu a reușit. Evident, nu poate singur. E ajutat de fiecare dată de Dumnezeu, fără doar și poate, dar și de oameni buni care se gândesc la semenii lor mai puțin norocoși (din punct de vedere financiar).

Cea mai recentă campania umanitată a părintelui, care s-a numit „Rogu-te hrănește de Paști o familie sărmană”, s-a încheiat.

„Cinci tone de alimente au ajuns la 3000 de sărmani din 34 de sate la 850 de familii. Slavă lui Dumnezeu și vouă recunoștință.”, a spus preotul Claudiu Banu.

Comentariile sunt de prisos.

O singură observație: părintele locuia în blocul din Km. 4 – 5 care a luat foc. Nu numai că nu a strâns niciun ban pentru el, ci a refuzat ca și alții să o facă, deși trebuie să fie îngrozitor să-ți vezi casa și agoniseala de o viață făcute scrum.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiectul „O carte pentru viitor” crește pe zi ce trece

Dum apr. 17 , 2022
Proiectul tinerilor din #PNL, susținut de prefectul Siviu Coșa, intitulat „O carte pentru viitor”, crește, pe zi ce trece, a declarat deputatul PNL Marian Crușoveanu. Zilele trecute, aceștia au donat peste 1300 de cărți în comuna Aliman, pentru școala din localitate. Proiectul este unul cu adevărat ambițios, mai ales că […]

V-ar putea interesa și: