După ce l-a bălăcărit în campanie și apoi i-a cerut demisia, Mihai Lupu a făcut azi un laudatio pentru Felix Stroe

În campanie, l-a călcat în picioare, la figurativ vorbind. Mihai Lupu, candidatul PNL, a fost fără milă la adresa contracandidatului său la șefia Consiliului Județean Constanța, Felix Stroe, PSD. L-a numit incompetent, reprezentantul unui partid corupt. Mai mult, când a ajuns în funcția de președinte al CJ, care este acționat majoritar la RAJA, i-a cerut demisia lui Felix Stroe din funcția de director general. Acesta și-a depus-o.

În paranteză fie spus, funcția a fost preluată de fostul adjunct al lui Felix Stroe, Aurel Presură, care, împreună cu echipa sa, a reușit să continue managementul performant din ultimii ani. De pildă, RAJA a atras până acum o sumă astronomică din fonduri europene, 1,2 miliarde euro, mai mult decât unele ministere, iar Aurel Presură a declarat astăzi că lucrurile nu se vor opri aici. Încă 300 de milioane de euro, fonduri nerambursabile, sunt atrase de RAJA.

Tot astăzi, Mihai Lupu, căruia PNL i-a retras între timp sprijinul politic, pentru un comportament incompatibil cu valorile liberale, a schimbat foaia și i-a făcut un laudatio public lui Felix Stroe. A spus că RAJA a avut și are un management eficient.

Iată declarația sa, nemodificată. Dacă este alocuri neinteligibilă, ne cerem scuze. Am redat-o așa cum a fost exprimată.

Pentru conformitate, puteți urmări mai jos înregistrarea.

Ce spunea în campanie și după

În campanie și după, Felix Stroe era dușmanul numărul 1 pentru Mihai Lupu.

„Dacă în acest judeţ din 70 UAT-uri doar 40 au apă, acel manager de companie practic ar trebui să-şi depună demisia.”, spunea Lupu.

Recomandare: Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța, este urmărit penal de DNA pentru luare de mită!

„1. Din prima mea zi în calitate de președinte al Consiliului Județean, voi schimba din funcții publice toți directorii CJ care nu fac performanță, care au probleme de integritate și care sunt reprezentanți ai sistemului corupt al PSD și nu numai. 2. În capul listei se află Felix Stroe, căruia chiar de azi îi spun că voi analiza, încă din prima zi, activitatea sa, astfel încât să fie eliberat din funcție cu celeritate. 3. Eliberăm tot ce înseamnă funcție publică ocupată de către PSD-iști, de cumetri, amante și secretare. Este timpul ca oamenii profesioniști să arate ce pot și ce știu! Aceste 3 puncte sunt angajamente clare, pe care astăzi, în mod oficial, le fac cunoscute constănțenilor. Este timpul ca administrația să facă administrație, politicienii să facă politică, iar relațiile de familie să se desfășoare în spațiul privat. De când este Bogdan Huțucă președinte al filialei PNL Constanța, a trasat o linie clară de război cu PSD, iar în aceste alegeri, vom face tot ce ne stă în putere ca să construim un parteneriat pe termen lung cu fiecare locuitor din județul Constanța, astfel încât să punem capăt acestui dezastru administrativ din Constanța, numit PSD.”, mai declara Mihai Lupu.

Recomandare: Mihai Lupu nu mai are sprijinul politic al filialei PNL Constanța. Bogdan Huțucă invocă „șirul nesfârșit de controverse, dar și o lipsă de colaborare”

După ce a devenit președinte al CJ, Mihai Lupu i-a cerut public demisia lui Felix Stroe din funcția de conducere a companiei RAJA. Acesta a motivat că nu toate localitățile din județul Constanța sunt racordate la apă, iar locuitorii sunt revoltați din pricina prețurilor extrem de crescute.

Lupu a mai spus că Stroe a patentat o metodă care ar trebui menționată în manualele de manipulare: furtul prin vot democratic.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În două zile, polițiștii din Constanța au verificat cinci șoferi cu aparatul drugtest

joi aug. 31 , 2023
În perioada 30 – 31 august, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație. Acțiunea s-a desfășurat pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, având ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice […]

V-ar putea interesa și: