După un amar de vreme, intersecția de la Casa de Cultură are din nou asfalt. Urmează ICIL

Intersecția de la Casa de Cultură

Primăria Constanța a anunțat că în această noapte au fost finalizate lucrările din intersecția de la Casa de Cultură. Zona a fost decopertată acum circa un an. În scurt timp se va asfalta în zona ICIL, la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu bulevardul I.C. Brătianu.  

În momentul de față, echipele de muncitori lucrează la amenajarea alveolelor care facilitează accesul la dreapta în intersecție. Sunt montate borduri noi, se redimensionează alveolele pentru tranzitarea cât mai facilă a intersecției, urmând ca în scurt timp să se schimbe automatele de semaforizare cu unele noi și abia apoi să se poată începe asfaltarea. În paralel, se lucrează și la amenajarea trotuarelor și a pistelor de biciclete, la tăierea cablurilor aeriene și a stâlpilor vechi de iluminat.  

Intersecția de la ICIL

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și facem apel la șoferi să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor temporare de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.      


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În România se vor produce piese pentru avioanele Airbus

joi oct. 19 , 2023
Alro, producător de aluminiu din Slatina a anunţat semnarea unui acord multianual cu Airbus, unul dintre cei mai mari producători de aeronave la nivel mondial, a anunțat Ziarul Financiar. Conform termenilor contractului, Alro va furniza produse laminate plate din aluminiu pentru fabricarea aeronavelor, se arată într-un raport publicat la BVB, […]

V-ar putea interesa și: