E jale pe Autostrada A2: patru accidente au avut loc luni dimineață

E jale pe Autostrada A2: patru accidente au avut loc luni dimineață

Patru accidente au avut loc luni dimineață, pe Autostrada A2. Toate au fost pe calea de mers dinspre București spre Constanța. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești.

Iată, pe scurt, despre ce este vorba:

  • Eveniment rutier produs pe A2, km 182, calea 1 (București – Constanța), banda de urgenta. Coliziune usoara intre doua autoturisme, fara victime. Banda de urgenta este blocata. La fata locului: Politia si Centrul de Întreținere și Coordonare (CIC) Valea Dacilor.
  • Eveniment rutier produs pe A2, km 106+800, calea 1, banda de urgenta. Coliziune ușoară intre doua autoturisme, fara victime. Banda de urgenta este blocata. La fata locului: Politia si CIC Drajna.
    Eveniment rutier produs pe A2, km 107+100, calea 1, banda de urgenta. Coliziune ușoară intre doua autoturisme, fara victime. Banda de urgenta este blocata. La fata locului: Politia si CIC Drajna.
  • Eveniment rutier produs pe A2, km 108, calea 1, banda de urgenta. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului si a lovit parapetul marginal, fara victime. Banda de urgenta este blocata. La fata locului: Politia si CIC Drajna

COMPLETARE ora 11.43

De la redactarea știri până acum au mai avut loc două accidente în care au fost implicate 12 autoturisme:

  • Accident la km 163, șase autoturisme implicate, 3 victime
  • Accident la km 151, calea 1, banda de urgenta este blocata. Coliziune intre sase autoturisme.

Sursa foto: DRDP Constanța

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Miercuri se oprește apa în zona Poarta 6 din municipiul Constanța

Mon Aug 8 , 2022
Echipele RAJA execută lucrări de înlocuire a unui tronson la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Mugurului din municipiul Constanța. Prin urmare, se va sista furnizarea apei potabile miercuri – 10 august 2022, în intervalul orar 08.00 – 18.00. Vor fi afectați […]