E oficial: Registrul Auto Român se mută pe strada Industrială, în locul său se face parc

parc-RAR-Felicia-Ovanesian

Ceea ce era anunțat de acum câteva luni s-a îndeplinit vineri, în ședința de Consiliu Municipal. Registrul Auto Constanța se va muta din actualul spațiu, adică din zona Inel 2 – Compozitorilor. În locul său se va construi un parc.

Consilierii locali constănțeni au adoptat un proiect de hotărâre privind constituirea unui drept de superficie cu titlu oneros asupra unui teren de 7.000mp, în favoarea Registrului Auto Român.

Terenul este situat pe strada Industrială numărul 10, în fosta bază de întreținere și exploatare a autobuzelor CT Bus. RAR are nevoie de acesta pentru construirea unui nou sediu în Constanța, dorind să se mute din Inel II.

La începutul lunii septembrie a.c., RAR a solicitat terenul de 7.000mp de pe strada Industrială, unde să își desfășoare activitatea, intenționând să construiască un imobil cu o suprafață construită la sol de 1.163mp și una desfășurată de 1.544mp, și un regim de înălțime P+1E. La parter vor fi amenajate trei linii de inspecție / verificare tehnică. Investiția are o valoare totală estimată la 22 de milioane de lei.

Consilierii locali au aprobat constituirea dreptului de superficie pentru 49 de ani, cu posibilitatea prelungirii pe perioada existenței construcției. Pentru aceasta, RAR va plăti Primăriei Constanța 7.000 de euro lunar, conform raportului de evaluare întocmit de o firmă de consultanță.

Zen Residence
energia residence

One thought on “E oficial: Registrul Auto Român se mută pe strada Industrială, în locul său se face parc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cât vom plăti pentru curent electric și gaze naturale

Sat Oct 30 , 2021
Prețul curentului electric și al gazelor naturale a explodat în ultimele luni. De la 1 noiembrie va intra însă în vigoare o lege prin care persoanele fizice, firmele, cabinetele medicale, notarii, etc. beneficiază de sprijin pentru plata facturilor. Despre ce este vorba și ce trebuie să faceți aflați de la […]
george niculescu cristian hagi