E sâmbătă și Confort Urban asfaltează în Constanța

asfaltare compozitorilor confort urbanConfort Urban, societate a Consiliului Local Constanța, lucrează de zor, astăzi, deși este sâmbătă.

Angajații societății acționat pe două fronturi, în cartierul Compozitorilor. O echipă turna asfalt pe strada Operei, aflată între blocurile pentru tineri construite în timpul mandatului lui Radu Mazăre, și magazinul Lidl de pe Baba Novac. O altă echipă săpa fundația pe una dintre străzile din cartier cuprinse în programul de asfaltare din acest an. Acum, lucrările trebuie să se termine pe 12 noiembrie, cel puțin pe străzile importante, potrivit datelor Confort Urban. Suntem siguri că reprezentanții societății doresc săr respecte termenu.

asfaltare compozitorilor, lidl

Confort Urban efectuează mai multe lucrări de asfaltare în acest cartier. Anul trecut, aceștia s-au remarcat negativ printr-un episod demn de cascadorii râsului. Deși anunțaseră că vor termina de asfaltat câteva străzi până la o anumită dată, nu au reușit și au șters, pur și simplu, de pe plăcuțele care anunțau lucrarea, termenul limită.

Iată ce scria TV Neptun despre acest lucru, anul trecut:

„Metodă de tot râsul folosită de angajaţii Primăriei Constanţa. Pentru că au fost criticaţi pe Facebook că nu au asfaltat zeci de străzi promise înainte de alegeri, aceştia au încercat să ascundă gunoiul sub preş. În loc să se apuce de lucrări, drumarii au şters data finalizării lucrărilor de pe panourile care anunţau ambiţios că străzile vor fi gata pe 15 august. Încă din primăvară, primarul Decebal Făgădău spunea că până de Sfânta Maria se va turna un prim strat de asfalt. Câteva alei au fost abia pietruite, iar cele mai multe sunt în continuare ca la ţară, nişte uliţe de pământ.”

De atunci până acum s-au produs însă câteva schimbări în cadrul conducerii. Fostul director, Viorel Farcaș, a fost cercetat de DNA pentru mai multe capete de acuzare, inclusiv pentru că a primit mită un Porsche de aproape 100.000 de euro. Aceștia și-a recunoscut vina și a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.