E vedetă, dar vine la mare cu trenul, nu cu SUV-ul. A primit mii de felicitări

Gara de Nord din București era arhiplină ieri. Printre mulțimea de pasageri se afla și o vedetă de televiziune, împreună cu soțul și fiul ei. Toți trei așteptau trenul să vină la mare, în Constanța.

Este vorba despre Andreea Berecleanu, prezentatoarea știrilor de la Prima TV.

Ieri dimineață, alături de soțul Constantin Stan și de fiul ei Petru, prezentatoarea și-a făcut apariția în Gara de Nord, în București.

Andreea Berecleanu

„Azi dimineață, în Gara de Nord. Noi trei, 2 zile către mare, într-o atmosferă atât de civilizată și frumoasă. Poate că am avut eu noroc să văd în jur doar oameni drăguți. De toate vârstele, familii cu copii, tineri, oameni de la țară, mulți străini, toți așteptau cu răbdare anunțul de pe tabelul electronic. Și chiar dacă trenurile au întârzieri, inclusiv al nostru, oamenii au învățat să fie calmi și înțelegători. Apoi, când a fost anunțată linia, NIMENI nu s-a îmbulzit, așa cum se mai întâmpla pe vremuri. Am avut impresia unui popor diferit, mai ales că în locuri așa cum e o gara sau un aeroport, vezi adevărată față a unei nații. Chapeau!”, a scris Andreea Berecleanu pe pagina sa de Facebook.

Postarea a strâns peste 8.500 de like-uri și foarte multe felicitări.

„Exact asa simt si eu cand plec in vacante si miniexcursii. Circul cu trenul de cel putin 10-12 ori pe an. Si se intrevad semne bune de la an la an, atitudine civilizata si intelegerea situatiei. Am observat asta si la coada de la telecabina Babele unde s-a stat 2-3 ore si pana si copiii foarte mici s-au comportat atat bine, fara sa-ncerce sa impresioneze ptr a sari peste rand. Datorita parintilor care induc acest comportament ca fiind normal. Felicitari pentru postare!”, a spus o cititoare.

În general, bucureștenii care vin la mare preferă mașina personală. Pe autostradă, drumul durează circa două ore. Asta când nu au loc accidente sau caramboluri, precum cel de zilele trecute, în care au fost implicate 55 de mașini și 155 de persoane. Accidente produse pentru că românii nu știu să conducă pe autostrăzi.

Vă recomandăm și:

Sursă foto: Facebook/AndreeaBerecleanu


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • auto lauda Nu cred ( dupa fotografie ) ca a putut fi recunoscuta de cineva cind masca ii lua fata

Leave a Reply

Your email address will not be published.