Echipajele Polaris împrăștie material antiderapant în municipiul Constanța

Circulația în municipiul Constanța se desfășoară în condiții normale de trafic.

Utilajele de deszăpezire ale Polaris M Holding continuă să împrăștie material antiderapant, astfel încât arterele rutiere să fie curate și să se poată circula în condiții de siguranță.

Pe arterele principale, asfaltul este negru.

În acest moment se circulă în condiții bune pe toate arterele din municipiu iar mijloacele de transport în comun circulă normal. Nu uitați însă, este obligatoriu ca autoturismele să fie echipate corespunzător, cu anvelope de iarnă.

Pentru ca pe trotuare să se poată circula în siguranță, amintim agenților economici și asociațiilor de proprietari că în conformitate cu HCL 77/2021 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, au obligația de a elibera zăpada de la intrarea în magazine și de pe trotuarele din dreptul imobilelor și să o depoziteze în așa fel încât circulația rutieră și cea pietonală să nu fie afectate.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Razie a polițiștilor în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Henri Coandă, Anadalchioi și Palazu Mare

Dum ian. 29 , 2023
În noaptea de 28 spre 29 ianuarie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au desfășurat o acțiune pe linia menținerii ordinii și liniștii publice și combaterii faptelor antisociale, în cartierele Tomis Nord, Tomis 3, Henri Coandă, Anadalchioi și Palazu Mare. „În urma activităților, polițiștii au […]

V-ar putea interesa și: