Echipele Polaris continuă acțiunile de salubritate stradală

Echipele Polaris, care asigură curățenia în municipiul Constanța, au acționat pe Valea Portului, tronsonul cuprins între strada Traian și Poarta 1.

La acțiunea de igienizare de astăzi au participat și persoanele asistate social și cei care prestează muncă în folosul comunităţii.

S-a cosit iarba, s-a greblat, s-au curățat canalele pluviale, s-au ridicat resturile vegetale și s-a măturat întreaga zonă.

În următoarele zile echipele vor acționa în Tomis III, Tomis Nord și stațiunea Mamaia.

„Facem din nou apel la constănțeni să nu mai arunce gunoaie la întâmplare. Persoanele surprinse că aruncă deșeuri pe spațiul public vor fi sancționate cu amenzi cuprinse între 400 și 800 de lei.”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Momentul arestării lui Ionel Lepa, cel care a omorât un polițist

mar iun. 4 , 2019
Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat mortal un poliţist în judeţul Timiş, a fost capturat de polițiști. Constanța 100% că prezintă mai jos momentul arestării. Ucigașul nu a opus rezistență. Ucigașul va rămâne internat câteva zile la Spitalul Municipal din Timişoara, el fiind supus unei intervenţii chirurgicale în urma […]

V-ar putea interesa și: