Ecosistem amazonian la acvariul din Constanța

La acvariul din Constanța puteți admira un ecosistem amazonian. Este recreat chiar în bazinul central.

„Bazinul central prezintă un ecosistem amazonian, cu pești de talie mare, care au învățat să se tolereze în condițiile în care sunt hrăniți corespunzător.”, spun reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

Acvariul poate fi vizitat de luni până duminică, între orele 09.30 și 16.30. Numărul locurilor este limitat din cauza restricțiilor impuse de pandemie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Ecosistem amazonian la acvariul din Constanța

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sondaj realizat de MedLife: Intenția de vaccinare în România este mult sub valorile la care era estimată inițial. „Dacă percepția nu se modifică, în cursul lunii iunie, cel mai probabil, România nu va mai avea pe cine vaccina”

mie apr. 21 , 2021
Rata de vaccinare estimată până la finalul anului 2021 este de 27 – 31% din totalul populației din România, respectiv 5 mil. de persoane. Educația este unul dintre principalii factori care influențează puternic intenția de vaccinare – cu cât nivelul de educație este mai ridicat, cu atât rata de vaccinare […]

V-ar putea interesa și: