Edris Fetişleam, un tânăr de etnie tătară din Constanța, va reprezenta România în Cupa Davis

Edris Fetişleam
Edris Fetişleam (foto: Facebook)

Jucătorul Edris Fetişleam, un tânăr în vârstă de 18 ani, de etnie tătară, a fost convocat în echipa României de Cupa Davis pentru întâlnirea cu Maroc, în locul tenismenului Horia Tecău, tot constănțean, locul 12 ATP de dublu, accidentat, informează FR Tenis.

Potrivit unei iniţiative a FR Tenis, Fetişleam ar fi fost oricum alături de jucătorii din echipa de Cupa Davis. Forul de la Bucureşti a organizat un concurs de selecţie pentru echipa de Cupa Davis, la care au participat, între 29 şi 31 martie, opt tineri jucători. Doi tenismeni astfel selecţionaţi urmau a face parte din lotul lărgit al echipei României.

Fetişleam, locul 1.167 ATP, a câştigat acel concurs şi a fost convocat în lot, în locul lui Tecău.

Cel mai bine clasat român la dublu a anunţat că nu va putea evolua în întâlnirea România – Maroc din Cupa Davis, din cauza unei accidentări.

„Cu părere de rău anunţ că nu voi putea merge la Cluj, cu echipa de Cupa Davis. Este o decizie grea, luată dupa mai multe investigaţii. O accidentare care persistă de câteva săptămâni s-a agravat şi urmează două săptămâni de fizioterapie intensă.
Le doresc colegilor mei să fie la un nivel cât mai bun şi să iasă victorioşi din acest weekend!”, a precizat Tecău, pe Facebook. 

Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Gabriel Trifu, îi convocase pentru întâlnirea cu Maroc pe cei mai valoroşi jucători români ai momentului: Marius Copil, locul 84 ATP, Adrian Ungur, locul 500 ATP, Horia Tecău, locul 12 ATP la dublu, Florin Mergea, locul 79 ATP la dublu, şi Dragoş Dima, locul 451 ATP.

Întâlnirea se va desfăşura la 7-8 aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în turul al doilea al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

Două meciuri de simplu vor avea loc sâmbătă, după sistemul cel mai bun din trei seturi, iar duminică vor fi trei partide, una de dublu şi două de simplu, după acelaşi sistem, cel mai bun din trei seturi.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Techirghiol dă 30.000 de lei pentru închirierea unor ornamente de Paște

mie apr. 4 , 2018
Primăria Techirghiol plătește 25.000 de lei fără TVA, adică 30.000 de lei, TVA inclus, pe ornamente de Paște. În preț intră închirierea, montarea si demontarea unui pachet de echipamente de iluminat festiv cu diverse simboluri legate de sărbătoarea pascala, și anume: * 2 bucati traverse stradale luminoase cu inscriptia „HRISTOS […]
techirghiol paste

V-ar putea interesa și: