Efectele dietei vegetariene. VIDEO

Adrian Bilba

Doctorul Adrian Bîlbă vorbește despre efectele dietei vegetariene.

Vă invit să-l ascultați, are lucruri interesante de spus.

Un clip realizat de Claboo Media.

Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 comentarii la “Efectele dietei vegetariene. VIDEO

  1. hahaah:) Mai doctore, mai sunt si lacto-ovo vegetarienii iar carnea nu este o leguma…
    spune mi te rog, porcul este omnivor, hranit doar cu porumb iar noi il mancam pentru vitamina b12? cu parere de rau, sper ca nu mai practici medicina ascultand ineptiile pe care le spui.
    P.S. esti cumva sub influenta alcoolului?

  2. Baţi câmpi Dom ‘doctor,cred cá ai mâncat prea multá carne iar creierul dumitale s-a atrofiat un pic.Este bine sá reţii un element important,ESTI CEEA CE MÁNÂNCI.
    Mult succes în schimbarea dietei alimentare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Star Wars 7: Trezirea forţei vine în Constanța în decembrie. Trailer oficial

mar oct. 20 , 2015
  Trailerul oficial al filmului ” Star Wars: The Force Awakens/ Star Wars: Trezirea forţei” a fost difuzat, luni, în premieră, în pauza unui meci de fotbal american, potrivit cnn.com, citat de Romania libera. Stabilit la aproximativ treizeci de ani de la „Războiul stelelor – Episodul VI: Întoarcerea lui Jedi” […]

V-ar putea interesa și: