Efectele furtunii: 140 de copaci doborâți, 40 de mașini avariate. Pompierii: „Rugăm cetățenii să rămână la adăpost”

Până la ora 10:00 în această dimineață, dispeceratul ISU „Dobrogea” al județului Constanța a înregistrat peste 700 de apeluri la numărul unic de urgență 112 care semnalau diverse situații de urgență.

Peste 200 de pompieri sunt la datorie, se află în teren pentru înlăturarea efectelor negative produse de furtună cu 35 de mijloace tehnice. Suntem susținuți și de echipaje de la RAJA, RDS, ENEL, RAJDP, Primărie, SVSU, Poliția locală.

Pompierii au executat până la ora 10.00 peste 230 de misiuni, finalizate cu succes: 140 de copaci degajați, 40 autoturisme avariate, 30 acoperișuri smulse și degajate, alte situații.

La această oră 46 de localități sunt afectate de fenomenele meteorologice, respective alimentarea cu apă și energie electrică.

În urma fenomenelor meteo extreme produse în cursul nopții nu au fost înregistrate victime.

„Situația este în dinamică, colegii sunt în teren și rămânem la datorie până la înlăturarea tuturor efectelor negative. Rugăm cetățenii să rămână la adăpost, să nu iasă din casă decât dacă situația o impune.”, au transmis reprezentanții ISU.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA. Actualizare 19 noiembrie 2023, ora 11.30 - Situație ploi în județul Constanța

Dum nov. 19 , 2023
Vremea severă înregistrată la nivelul județului Constanța, cu rafale de vânt care au depășit pragul critic de 100 km/h, a făcut aproape imposibilă misiunea echipelor noastre care au asigurat permanența, pentru furnizarea apei tuturor consumatorilor în regim continuu. Trebuie să reamintim că avariile apărute la sistemul de alimentare cu energie […]

V-ar putea interesa și: