Efectul ploilor. Echipele RAJA au intervenit la 37 de sesizări în Constanța și Năvodari

ploi-torentiale-constanta-10

În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar si in restul localitatilor de la nivelul judetului vizate de ploi torentiale, au fost pregatite sa intervina 46 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanje și pompe de mare putere – 25 in municipiul Constanta si 21 în restul judetului. In municipiul Constanta, cantitatea de precipitatii cazuta a fost de aproximativ 45l/mp.

Până la ora 5 dimineață, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 33 reclamatii venite din municipiul Constanta, cele mai multe vizând zonele: Faleză Nord – strazile Tabla Butii si Tabacarie; Delfinariu – strada Ahile Mihail; Centrala – strazile Cuza Voda, Stefan cel Mare, Ion Voda si b-dul Ferdinand; Palas – strazile Veniamin Costache si Motilor;  Poarta 6 – Strada Frigului; Coiciu – strazile Merisor, Izvor si Steagului; zona Dacia si b-dul 1 Mai.

In orasul Navodari au fost inregistrate 4 reclamatii de pe strazile Midiei, Plopilor si Soseaua Consstantei, toate vizand sistemul de canalizare stradal. 

Echipele de interventie au raspuns la toate aceste solicitari, iar la ora 5.00 toate sunt in curs de rezolvare.

”Facem un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44”, au precizat repezentanții SC RAJA SA.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

”Uciderea lui Gonzago”, un spectacol pe care trebuie să îl vedeți. VIDEO inedit din repetiții

sâm oct. 8 , 2016
Astăzi, de la ora 19.00, Teatrul de Stat din Constanța vă invită la spectacol. Puteți vedea ”Uciderea lui Gonzago”, o punere în scenă complexă, ce vă va face și să râdeți, și să plângeți. La prima vedere este o comedie, dar în partea a doua se transformă neașteptat și brusc […]

V-ar putea interesa și: