Eforie Aqua Park s-a redeschis. Cât costă intrarea

Eforie Aqua Park
Eforie Aqua Park a deschis sezonul estival sâmbătă, 22 iunie, cu o mega-petrecere la care intrarea a fost liberă

Eforie Aqua Park a dat startul unui nou sezon plin de surprize, distracție și adrenalină.

Turiștii și constănțenii care iubesc apa, soarele și buna dispoziție sunt așteptați în fiecare zi în parcul acvatic din sudul litoralului.

Eforie Aqua Park a deschis sezonul estival sâmbătă, 22 iunie, cu o mega-petrecere la care intrarea a fost liberă. Peste 2000 de iubitori de bălăceală au luat cu asalt toboganele acvatice și piscinele și s-au bucurat de activitățile pregătite de organizatori. Cei mici au participat cu emoție la jocurile și concursurile susținute de animatorii parcului acvatic, și-au făcut tatuaje, au participat la spectacole cu baloane sau cu înghețată turcească. Un băiețel și-a sărbătorit ziua de naștere în parcul de distracții și a fost foarte încântat că și-a putut chema prietenii la Eforie Aqua Park. Atât copiii cât și adulții au cântat și au dansat împreună cu animatorii.

Eforie Aqua Park

În această vară, Eforie Aqua Park a pregătit noi atracții pentru minori și adulți. O insulă tropicală amenajată în incinta parcului acvatic de la Eforie Nord, va deveni preferata celor mici, care se vor juca la umbra palmierilor cu fructele tropicale, în timp ce părinții se pot relaxa în jacuzzi.

Eforie Aqua Park va organiza toată vara programe de divertisment, tombole, concerte cu artiști îndrăgiți, spectacole cu personaje din desene animate și petreceri tematice. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării în parcul acvatic, iar zona de food oferă o gamă variată de produse, de la pizza delicioasă, până la mâncare mexicană, americană sau australiană. Pe pagina de Facebook Eforie Aqua Park veți putea urmări toate evenimentele care vor avea loc în acest sezon estival.

Eforie Aqua Park

Parcul acvatic din Eforie este deschis zilnic, între orele 9 și 18. În această perioadă, intrarea costă 29 de lei pentru copii și 39 de lei pentru adulți. Turiștii și constănțenii dornici de aventură, veselie, bălăceală și atracții provocatoare, sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.