Eforie Aqua Park se redeschide pe 15 iunie

eforia aqua park

Eforie Aqua Park se redeschide sâmbătă, 15 iunie 2019.

La petrecerea organizată cu această ocazie, intrarea este liberă atât pentru cei mici, cât și pentru adulți.

„Am pregătit pentru acest sezon estival atracții noi, pentru ca aventura și distracția să atingă cote maxime! Sunteți așteptați, cu mic, cu mare, în parcul acvatic din Eforie Nord, să petreceți și în această vară momente de neuitat. Din 15 iunie începe seria petrecerilor epice la Eforie Aqua Park. Doar aici aveți parte de evenimente memorabile pe tot parcursul sezonului cald, programe de divertisment, petreceri cu spumă, concerte și spectacole pentru adulți și copii, de dimineața de la ora 9, până aproape de apusul soarelui.”, spun reprezentanții acestuia.

La fel ca în fiecare an, parcul acvatic din Eforie le oferă turiștilor noi atracții. O insulă tropicală amenajată în incinta parcului acvatic de la Eforie, va face vara aceasta deliciul copiilor. Ei se vor putea juca la umbra palmierilor cu fructe tropicale și multe jucării, când soarele este prea puternic și părinții nu-i mai lasă să stea doar în bazin. Tot din această vară este amenajată o mini-discotecă, în care cei mici vor învăța să danseze și se vor bucura de răcoarea aerului condiționat, când soarele dogorește. Multe, foarte multe evenimente vor avea loc pe timpul verii, pe care le veți găsi pe pagina de Facebook Eforie Aqua Park.

Eforie Aqua Park

Eforie Aqua Park este unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România, dotat cu nouă tobogane, care le oferă turiștilor experiențe unice. Alte atracții pentru cei care calcă pragul parcului acvatic sunt: un jacuzzi cu capacitate de peste 25 de persoane, zona de rodeo, spectacole cu personaje din desene animate, magicieni și clovni, aqua zumba, face painting și multe alte activități pentru copii. Vizitatorii care își doresc puțină liniște, se bucură de intimitate și pot savura cocktailuri în zona VIP, dotată cu baldachine. Dacă vă simțiți norocoși, puteți participa la tombolele organizate zilnic de Aqua Park Eforie, pentru a câștiga premii atractive.

Eforie Aqua Park atrage un număr semnificativ de turiști în stațiunea din sudul litoralului românesc, încă din anul 2014.

Autoritățile locale spun că Eforie Nord este o stațiune de top, în care familiile cu copii preferă să își petreacă vacanța. Potrivit statisticilor, părinții care își aduc copiii la Eforie Aqua Park, sunt încântați de diversitatea programului artistic, de toboganele de mare viteză și de locurile de joacă special amenajate pentru cei mici, atât la umbră, cât și la soare.

Turiștii și constănțenii dornici de aventură, veselie, bălăceală și atracții provocatoare, sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.