Eforie Aqua Park vă invită la o petrecere hawaiană

Eforie Aqua Park

Dacă nu mergeți vara aceasta în Hawaii, găsiți atmosfera tropicală la Eforie Nord. Seria petrecerilor tematice continuă duminică, 25 august, în cel mai mare parc acvatic din sudul litoralului: dansatoare de hula, ghirlande multicolore, multe surprize și concursuri. Nu mai stați pe gânduri, că trece vara! Luați-vă prietenii și strigați în gura mare „Aloha Party”, la Eforie Aqua Park.

Ghirlandele colorate și dansatoarele de hula vor oferi un aer exotic petrecerii. Iar pentru ca atmosfera să fie incendiară, vedeta parcului acvatic de la Eforie Nord, instructorul de dansuri latino, zumba și fitness, Starlin Belen va face un adevărat spectacol. ”Aloha Party” este o petrecere la care copiii și adulții se vor distra în aceeași măsură. După o repriză de dansuri hawaiene, vă puteți răcori în apa curată din piscine. Dacă doriți ca răsfățul să fie maxim și să aveți parte de relaxare în compania unui cocktail, puteți alege zona de SPA și jacuzzi.

Și vedetele se distrează la Eforie Aqua Park! Astăzi, Nea Mărin și Liviu Vârciu vizitează din nou parcul acvatic. Ei nu vin singuri, ci însoțiți de multe alte vedete: Ana Baniciu, Raluka, Shift, What’s Up și Sonny Medini. Tot miercuri, spuma de pe tobogane devine centrul distracției.

În fiecare zi, poveștile verii se scriu la Eforie Aqua Park. Parcul acvatic din Eforie Nord asigură divertismentul întregii familii și reprezintă cea mai bună opțiune pentru o zi reușită de vacanță în sudul litoralului. Printre dotările Eforie Aqua Park se numără 11 tobogane acvatice, o zonă de spa și un jacuzzi cu capacitate de peste 25 persoane, o zonă de relaxare cu un maestru în arta masajului, numeroase locuri de joacă pentru copii, 8 zone de food, sute de şezlonguri şi baldachine.

Turiștii și constănțenii care doresc să petreacă o zi de neuitat la parcul acvatic sunt așteptați în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.