Eforie Nord „bubuie de turiști” pentru că primarul de acolo a înțeles ce trebuie să facă. Primarul din Constanța nu a înțeles

Eforie Nord „bubuie de turiști” pentru că primarul de acolo a înțeles ce trebuie să facă. Primarul din Mamaia nu a înțeles
Sursa foto: Facebook, grupul Eforie Online

Președintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Nicolae Bucovală, a declarat că Eforie Nord „bubuie de turiști” pentru că primarul de acolo, Robert Șerban, a înțeles ce trebuie să facă. În Mamaia, lucrurile stau diferit. Se constată o scădere cu 20% a turiștilor, una din cauze fiind proasta administrare a primarului Vergil Chițac. Ambii primari sunt membri PNL.

Preşedintele Organizaţiei Patronale Mamaia – Constanţa şi prim vicepreşedinte executiv al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Nicolae Bucovală, a afirmat în aceeaşi conferinţă de presă, că gradul de ocupare al hotelurilor din Mamaia este în creştere. 

„Implicarea Primăriei, autorităţilor locale în staţiunea Mamaia a fost minimă. L-am auzit pe domnul primar că va deratiza, nu am văzut.  Am făcut-o noi. (…) Scădem şi preţurile dacă e nevoie, mergem până unde se poate, dar la ora asta avem hoteluri care au un grad de ocupare de 80 la sută, mâine vor avea 90 la sută, iar cele au avut un grad de ocupare de 40 – 50 la sută şi ele sunt în creştere. Datorită măsurilor pe care le-am luat noi, agenţii economici, suntem în creştere în staţiunea Mamaia”, a declarat Bucovală. 

El a menţionat că îşi doreşte o colaborare bună cu primarul Constanţei, Vergil Chiţac. 

„Ne-am dori şi sper să înţeleagă şi domnul primar, cât a mai rămas din acest mandat, că noi suntem dispuşi în continuare la o colaborare cu dumnealui. Îmi pare bine că după doi ani a reuşit să intre în Mamaia o dată. Ne menţinem punctul de vedere, nu mai putem colabora prin adrese la care nu răspunde niciodată”, a precizat preşedintele Organizaţiei Patronale Mamaia – Constanţa. 

El consideră că Eforie Nord „bubuie de turişti” deoarece primarul oraşului a înţeles ce trebuie să facă şi stă de vorbă cu agenţii economici. 

„De ce credeţi că Eforie Nord are creştere? Cred că are grad de ocupare de 95 la sută. Eforie Nord bubuie de turişti. De ce? Pentru că primarul de acolo a înţeles ce trebuie să facă şi mai stă de vorbă şi cu agenţii economici, spre deosebire de cel de la Mamaia, care nici nu ne cunoaşte, nu ne-a văzut până acum, nu vrea să ne vadă. Tragem concluzia că practic urăşte oamenii de afaceri care îşi desfăşoară activitatea”, a mai transmis Nicolae Bucovală.

Ionuţ Nedea, CEO LitoralulRomanesc.ro, a declarat, în aceeși conferinţă de presă, că sunt hoteluri în Mamaia cu preţuri mai mici decât restul litoralului. 

„În ultima vreme, în ultimele zile, am constatat o creştere a cererii pe Mamaia. Acest lucru se datorează şi faptului că multe dintre hoteluri, mulţi parteneri de-ai noştri au înţeles situaţia şi au venit cu oferte speciale. În momentul de faţă Mamaia se vinde cu oferte speciale, iar cel mai mic preţ din Mamaia pe fiecare categorie de hotel de două stele, trei stele şi aşa mai departe este mai mic decât preţul din staţiuni ca Eforie, Jupiter. Sunt hoteluri în Mamaia la două stele unde preţul începe de la 192 de lei pe noapte pe cameră dublă în contextul în care tariful sub 200 de lei mai găsim la nişte vile în Eforie Nord. În rest tarifele sunt peste 200 de lei la două stele pe tot litoralul, iar la trei stele, în Mamaia, avem hoteluri în care vindem  mai ieftin decât tot restul litoralului”, a explicat Ionuţ Nedea. 


2 thoughts on “Eforie Nord „bubuie de turiști” pentru că primarul de acolo a înțeles ce trebuie să facă. Primarul din Constanța nu a înțeles

  1. Ce vrajala ieftina si politica.Eforie arata exect ca un bazar ieftin . Dar este pe gustul turistilor si asta conteaza.Domnii hotelieri din Mamaia au vrut premium .Si nu au cui sa vanda premium ..se numeste economie de piata . ..acum se vand destinatii ieftine

  2. Domnule Bucovala, aveti orbul gainii. Mamaia sta asa prost nu din cauza lui Chitac.
    Ci din cauza a cum a ajuns, un jeg de statiune, supra-aglomerata si cu un haos urbanistic…t
    Ne mai miram de ce pleaca lumea in afara?
    Ati bagat sezlongurile pana in apa, nu sunt culoare separate pentru turistii care vor sa stea pe cearsaf si unde sunt, sunt atat de inguste…Te doare capul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au dat țeapă statului în pandemie cu contracte false de artiști

mie iul. 20 , 2022
Astăzi, 20 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare 56 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și […]

V-ar putea interesa și: