El este bărbatul care a murit înecat în Costinești

Bărbatul care a murit înecat în Costinești, vineri seară, este Robert Rindche. Era cameraman la o televiziune din București.

Era soț și tată.

Iată ce mesaj au transmis colegii.

„Robert nu mai este printre noi. Aseara s-a inecat la Costinesti in mare. Cine doreste sa ajute cu bani familia las contul soției mai jos. Dumnezeu sa-l odihneasca!
IBAN: RO39INGB0000999907087126
ING
Rindche Mihaela Marilena”


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Așa arată o intersecție asfaltată recent în Constanța

sâm aug. 19 , 2023
Primăria Constanța a anunțat că miercuri, 14 august, s-a asfaltat intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Nicolae Iorga. Traficul rutier a fost blocat în intervalul orar 09:00-19:00. „Traseul cuprins între Gara CFR și stațiunea Mamaia va fi complet reconfigurat prin proiectul de îmbunătățire a mobilității în municipiul Constanța, între Gara […]

V-ar putea interesa și: