El este șoferul care conducea cu 235 km/oră, cu IPS Teodosie în dreapta. A fost politician în trei partide

Polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2 au depistat ieri, pe Autostrada Constanța – București, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism cu 235 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile. În mașină, pe scaunul din dreapta, era arhiepiscopul Teodosie, IPS Teodosie.

Potrivit Antena 3, șoferul de 28 de ani este Mihăiță Sadîca, originar din Tulcea, fost candidat din partea PPU (Partidul Puterii Umaniste) la primăria municipiului Tulcea. Acesta a fost surprins în imagini ca șofer al lui IPS Teodosie în mai multe ipostaze.

Mihaiță Sadîca este absolvent al Colegiul Dobrogean „Spiru Haret” Tulcea, profil biologie-chimie și al Facultății de Inginerie Economică în Agricultură din cadrul USAMV București. Este, de asemenea, antreprenor și voluntar în mai multe organizații nonguvernamentale. A lucrat ca referent resurse umane în cadrul Administrației Domeniului Public Sector 1 București.

„Sunt inginer agronom la societatea pe care o deţin. Mi-am început activitatea politică de la 19 ani, respectiv ucenicia în PSD, apoi PMP şi anul acesta în PPU. Am ales acest partid pentru că a fost singurul care mi-a dat şansa să ies în faţă şi să arăt dacă sunt bun şi dacă chiar merit să fac politică. Eu am planuri mari şi realizabile pentru acest oraş, unul dintre acestea fiind construirea unui spital municipal. Pot spune că am câteva puncte tari, prin faptul că nu planează asupra mea nicio suspiciune şi nu am nici măcar un contract cu statul, deci nu mi se poate imputa că am intrat în partid pentru a avea un beneficiu. Familia mea nu a avut niciodată vreun contract cu primăria sau alte instituţii. Tatăl meu este inginer, iar mama mea este asistent oncolog. Din ce am observat, lumea doreşte o schimbare şi sper să fiu eu aceea”, spunea șoferul despre el.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “El este șoferul care conducea cu 235 km/oră, cu IPS Teodosie în dreapta. A fost politician în trei partide

  1. Teodosie este unul care ar trebui sa indemne credinciosii la respectarea legilor, atat ale lui Dumnezeu, cat si ale tarii. El este primul care incalca legile, cam cum face politia romana.
    La asa pastor, asa turma, adica ne putem astepta ca toata lumea sa-i urmeze exemplele negative, pentru ca stim foarte bine ca justitia ne da in ultima vreme foarte multe exemple similare: protejarea lui Teodosie, scaparea infractorilor si pedepsirea celor nevinovati in schimb.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Confort Urban afirmă că este depășită de situație. Se pregătește cel mai nou tun?

joi aug. 4 , 2022
COMPLETARE. Consilierii PSD și USR au respins proiectul. Joi, 4 august, consilierii municipali sunt chemați să voteze, într-o ședință extraordinară, un proiect de hotărâre care pare a fi, în opinia noastră, cel mai nou tun al echipei Chițac. Atrage atenția de la bun început faptul că acest proiect este propus […]

V-ar putea interesa și: