El este taximetristul care a dus gratis la spital o mamă cu copilul bolnav

Un taximetrist a dus gratis la spital o mamă cu copilul ei, iar gestul său a devenit acum viral. O femeie a apelat la un taximetrist pentru a o transporta cât mai repede, pe ea și pe copilul ei, la spital. Femeia a precizat că nu avea decât 16 lei la ea, bani insuficienți pentru a plăti cursa. Un taximetrist s-a oferit să o ajute fără a-i lua vreun ban, potrivit adevarul.ro.

Reporterii de la Știrile PRO TV au reușit să dea de urma taximetristului. Acesta se numeşte este Silvian Iulian Bucur şi este din București. Întâmplarea a avut loc în toamna anului 2021, în București. Totul a devenit viral zilele trecute, iar taximetristul a povestit corespondentului PRO TV cum a avut loc întâmplarea.

Acesta a spus că a fost vorba de o cursă din cartierul bucureștean Pajura până la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Femeia chemase un taxi printr-o aplicație de profil, și se grăbea să ajungă la spital, după ce fiul ei se rănise la cap.

După confirmarea comenzii, ea a luat legătura cu șoferul, căruia i-a mărturisit că nu are suficienți bani pentru cursă. Acesta s-a oferit să facă cursa gratuit , gândindu-se că în locul femeii „ar putea fi mama, soția, sau cineva apropiat care să fie în aceeași situație”.

Silvian Iulian Bucur spune că a făcut și cu alte ocazii astfel de gesturi de bunăvoință. „Am găsit un copil la ora 11 noaptea, să-l duc într-un sat apropiat de București. Nu puteam să-l las, pur și simplu, în stradă, acolo, că cine știe ce se întâmpla. L-am lăsat în fața porții, și nu l-am revăzut de atunci. (…) Într-un fel, am credința că, dacă faci bine, bine găsești. Dacă faci rău, rău găsești“, a povestit el reporterului, potrivit sursei citate.

Sursă foto: adevarul.ro.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ISU Constanța a plătit 77,8 milioane de lei anul trecut pentru cazarea și masa refugiaților. Peste 1.200 au avut nevoie de servicii medicale

joi ian. 19 , 2023
Prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat pe 19 ianuarie ședința trimestrială a echipei locale de sprijin în vederea integrării străinilor care au dobândit protecție internațională sau un drept de ședere în România, precum și a cetățenilor statelor membre ale Uniunii Europene, Spațiului Economic European și a cetățenilor Confederației Elvețiene […]

V-ar putea interesa și: