Electrocentrale anunță că orașul Constanța va avea, din nou, căldură

CET palas electrocentrale sa constanța

Electrocentrale Constanța SA a finalizat lucrările de eliminare a avariei anunțată în data de 9 decembrie a.c. și anunță că începând cu ora 18:30 se va proceda la încărcarea instalațiilor din centrală, estimând că această operațiune va dura aproximativ 4-5 ore.

Ulterior, după asigurarea parametrilor pe rețeaua de transport, administrată de RADET Constanța, se vor reporni instalațiile de ardere din CET Palas și se va relua furnizarea de agent termic primar.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sărbători de iarnă în stare de alertă

joi dec. 10 , 2020
Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat, joi seară, după şedinţa Comitetului Național pentru Situații de Urgență, că se propune prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, deci inclusiv pentru Crăciun și Revelion. „Propunerea este de prelungirea de stării de alertă pentru 30 de zile, păstrând măsurile existente în […]
brad craciun

V-ar putea interesa și: