Electrocentrale S.A. Constanța, condusă de un vicepreșesinte ALDE, se delimitează de declarațiile PNL

electrocentrale sa cet palas

Conducerea Electrocentrale Constanța SA a luat act de declarațiile liderilor PNL Constanța, informații apărute în mass media locală, urmare a întâlnirii de marți, 20 august 2019, în cadrul Comisiei pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului din cadrul Consiliului Local Constanța.

Iată ce scrie în comunicatul de presă al companiei, semnat de responsabilul de relația cu mass media, director tehnic, Monica Neacșu.

„După ce la finalul întâlnirii, liderii PNL Constanța au declarat public faptul că înțeleg importanța preluării rețelei de termoficare la municipalitate, miercuri, 21 august 2019 au venit cu noi precizări. De data aceasta, conducerea PNL Constanța, sperăm noi că dintr-o regretabilă eroare, a adus în fața constănțenilor anumite informații cu iz politic de care conducerea Electrocentrale Constanța SA se delimitează categoric. La fel, conducerea Electrocentrale Constanța SA se delimitează și de afirmațiile următoare:

“Reprezentanții Electrocentrale Constanța SA (…) ne-au confirmat că nu există posibilitatea ca agentul termic să fie oprit în timpul iernii indiferent dacă rețeaua este cumpărată de municipalitate sau rămâne în proprietatea lor.”

Dimpotrivă, reprezentanții Electrocentrale Constanța SA la întâlnire au vorbit despre necesitatea preluării rețelei de termoficare la municipalitate, în vederea reabilitării și modernizării, în caz contrar existând posibilitatea ca societatea să nu mai poată furniza agent termic, din cauza datoriilor pe care le-ar acumula către furnizori.

În aceste condiții, transmitem conducerii PNL Constanța să lămurească esența discuțiilor pentru ca mesajul să ajungă în mod corect la constănțeni.”

Electrocentrale S.A. Constanța este condusă de directorul general Dan Marius Deaconescu. Acesta este și vicepreședinte al ALDE Constanța. Din consiliul de administrație au făcut sau fac parte mai mulți membri ai ALDE. De altfel, Ministerul Energiei, care deține Electrocentrale, este controlat de ALDE.

Dan Maris Deaconescu are un venit de aproape 200.000 de lei ca director al Electrocentrale.

Vă recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Viceprimarul Babu a desenat pe asfalt

Thu Aug 22 , 2019
Dumitru Babu, unul din cei doi viceprimari ai municipiului Constanța, a pictat pe asfaltat, alături de „micuți și voluntari”. S-a întâmplat în cadrul proiectului „Constanța veselă – desene pe asfalt”, proiect despre care organizatorii spuns că „a devenit deja un eveniment iubit de copii și părinți, iar micuții răspund de […]