Electrocentrale SA are o avarie și azi. Cine sunt „norocoșii” care au rămas fără apă caldă și căldură

Electrocentrale SA Constanța avarie
O echipă a Electrocentrale SA Constanța a blocat o bandă de mers pe strada București pentru a lucra la avarie (foto: 5 februarie 2019)

Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) are o avarie și azi, 5 februarie 2019.

Societatea a comunicat către RADET Constanța că înregistrează o avarie pe reţeaua care alimentează cu energie termică primară punctele termice nr. 59, 74, 75.

În consecinţă, în lipsa energiei termice, s-au oprit instalaţiile RADET Constanța care asigură distribuţia energiei termice în zona: Casa de Cultura in perimetrul bd. 1 Decembrie 1918, str. I.L. Caragiale, Baba Novac, Poporului, Oborului. Ardealului.

Până la remedierea avariei de către Electrocentrale Constanta S.A. (CET Palas) nu se pot asigura consumatorilor serviciile de termoficare.

Pentru relaţii suplimentare vă rugăm să apelaţi la numărul de telefon 0241.585300 de la Dispeceratul Electrocentrale Constanta SA (CET Palas).

Informaţia de mai sus este comunicată de RADET care cere scuze consumatorilor săi pentru acest disconfort.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vinietele pentru Bulgaria se pot cumpăra și de la graniță

mar feb. 5 , 2019
Autoritățile de frontieră bulgare au informat Garda de Coastă, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar Giurgiu-Ruse, cu privire la faptul că, în anul 2019, se pot achiziţiona din punctele de frontieră vignete electronice pentru teritoriul statului vecin, pentru toate categoriile de autovehicule, preţurile acestora rămânând neschimbate. Reamintim că, începând […]
vama veche punct frontiera (6)

V-ar putea interesa și: