Elena Băsescu girează o „golăneală economică” în Constanța?

Elena Băsescu

În urmă cu câteva zile, mai multe panouri stradale înfățișând-o pe Elena Băsescu au apărut în Constanța. La puțin timp după ce apăruseră panouri și cu colegul său de partid, Claudiu Iorga Palaz.

Amplasarea lor ridică o întrebare: Elena Băsescu girează o golănie economică?

Așa cataloga Claudiu Palaz, nu mai departe de anul trecut, aceste panouri.

„Este inadmisibil ca această ”golăneala economică” să funcționeze pe spatele constănțenilor. Consider că toți cei care au la această dată afișaj pe panourile aparținând lui Seaview Media, firma apropiată grupării Mazăre, nu fac altceva decât să gireze o ilegalitate și să prejudicieze bugetul local.”, spunea Palaz în vara lui 2019.

Ba mai mult. Iată ce mai afirmau cei de la PMP:

„Partidul Mișcarea Populară nu susține amplasarea de panouri publicitare în municipiul Constanța. Începând de ieri, contractul de panotaj dintre Primăria Constanța și firma prietenă a lui Mazăre, care a dus la amplasarea celor 647 de panouri publicitare în tot municipiul, s-a încheiat. Acest contract, ce a adus o imagine urbanistică dezastruoasă timp de 15 ani, a fost total defavorizant pentru Primăria Constanța. Sumele mari de bani încasate pentru publicitatea afișată pe aceste panouri s-au dus în buzunarele firmei prietene a lui Mazăre (Seaview Media) și mai puțin în bugetul administrației locale. Am susținut și am avut ca obiectiv de campanie demolarea tuturor panourilor publicitare din municipiul Constanța, panouri care, din punct de vedere urbanistic lasă de dorit și pun în pericol circulația auto și pietonală, precum și viețile omenești (fiind distruse din cauza vremii, multe dintre ele rupându-se și căzând la pământ de-a lungul timpului). Consider că acestea trebuie demolate urgent de către administrația locală și nicidecum să i se permită apropiatului lui Mazăre să amâne demolarea celor 647 de panouri, iar între timp să încaseze sute de mii de euro pe publicitate, iar Primăriei Constanța să nu i se transfere nimic, deoarece contractul este încheiat.”

După rezultatele foarte proaste obținute în municipiul Constanța, se pare că PMP s-a răzgândit. Acum, panourile sunt bune.

Citește și: Claudiu Palaz: oportunistul

parteneri Constanta 100% CT100
Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.