Elena Băsescu recunoaște că a avut mașina parcată neregulamentar toată noaptea

BMW-ul Elenei Băsescu a fost ridicat de Poliția Locală Constanța

Elena Băsescu recunoaște că a avut mașina parcată neregulamentar toată noaptea, după ce Poliția Locală Constanța i-a ridicat-o, și cere Primăriei să facă mai multe parcări.

„Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina. Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată. Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. ( pe locul încercuit cu roz)”.

Elena Băsescu

MW-ul de lux al Elenei Băsescu a fost ridicat, în această dimineață, de Poliția Locală Constanța.

Mașina era parcată într-o stație de autobuz din zona Tomis 3. O autospecială a Confort Urban, societatea Consiliului Local Constanța, i-a ridicat-o, așa cum ridică mașinile parcare neregulamentar.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, este candidat PMP pentru un post de deputat, mamă a trei copii, nu muncește. Anul acesta, și-a cumpărat un BMW X6 40i, mașină care poate ajunge la 90.000 de euro.

Un astfel de model are 340 de cai putere, atinge suta de kilometri în 5,5 secunde. Are tracțiune 4×4 și un motor de 3 litri. E puțin mai greu de manevrat în orașele aglomerate, din cauza lungimii de 4,935 metri.

Elena Băsescu nu are nicio locuință, potrivit declarației de avere. Nu are nici terenuri. Are însă bijuterii de aur și argint și ceasuri în valoare de circa 40.000 de euro, achiziționate în perioada 2007 – 2014.

Mai are peste 136.000 de euro în conturi, bani depuși în 2012, respectiv 2018.

Și președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, a fost surprins, în trecut, parcând neregulamentar, pe trotuar, în ciuda stâlpișorilor. Detalii aici: Claudiu Palaz, stăpânul trotuarelor

Citește și: Constanța NU are nevoie de PARCĂRIConținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

CT BUS suspendă traseele de noapte

vin nov. 6 , 2020
CT BUS anunță publicul călător că suspendă traseele de noapte N100, N540, N243 și N102. Măsura a fost luată ca urmare a noilor restricții anunțate la nivel național, cu scopul limitării îmbolnăvirilor cu COVID-19. De asemenea, CT BUS încurajează publicul călător să evite pe cât posibil deplasările, în favoarea șederii […]

V-ar putea interesa și: