Elena Băsescu va candida pentru un post de deputat din partea PMP Constanța

Elena Băsescu

Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a validat listele organizației județene P.M.P. Constanța pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de președintele Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripție Constanța. La Camera Deputaților lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz.

Elena Băsescu a fost europarlamentar, este bună prietenă cu Elena Udrea și acum lucrează la Camera de Comerț a României, instituție condusă de constănțeanul Mihai Daraban.

Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, a obținut la alegerile locale 2.386 de voturi pentru funcția de primar al Constanței, mult sub scorul partidului.

PMP a reușit 4.501 voturi la Consiliul Municipal Constanța.

Palaz a fost criticat dur chiar de unii colegi, cum ar fi parlamentarul de Constanța Robert Turcescu, pentru alianța din ultimii 4 ani cu PSD. Primarul Decebal Făgădău i-a mulțumit.

Primele declarații: „M-am născut în Constanța”

Iată care sunt primele declarații ale Elenei Băsescu.

„Am decis să accept un post de deputat la Constanţa. De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc aportul, doresc să-mi aduc experiența pe care am căpătat-o în Parlamentul European. Prin rolul pe care l-am avut, acela de mamă singură a trei copii, am căpatat o dimensiune nouă, mi-am dat seama că statul nu sprijină familiile monoparentale. (…) De aceea, doresc să ofer PMP o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială.”

Aceasta a mai spus că se va lansa în lupta pentru Parlament.

„Voi dori doar să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a spus Elena Băsescu în conferinţa de presă în care PMP și-a anunțat candidații la europarlamentare.

Elena Băsescu are 40 de ani. A fost căsătorită între 2012 și 2016 cu Bogdan Ionescu, cunoscut drept Syda.

Citește și:

Claudiu Palaz a obținut jumătate din scorul PMP

Turcescu, ironic la adresa lui Claudiu Palaz: „Ai cam tuflit catargul!”

USR despre Claudiu Palaz, PMP: „O hienă politică, a lustruit clanțele ușilor unor politicieni ticăloși”

Catargul de 80.000 euro asumat de Claudiu Palaz nu are autorizație de construire! PNL: „Poate să pună în pericol viața și integritatea oamenilor”

Claudiu Palaz, PMP, de acord cu TĂIEREA COPACILOR din oraș. „De ce să-l CHINUI pe investitor? Nu este corect să-l blochezi. Să planteze la ieșirea din oraș. Aerul circulă”

https://www.facebook.com/PartidulMiscareaPopulara.RO/videos/710869356504159
energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Elena Băsescu va candida pentru un post de deputat din partea PMP Constanța

  1. Pe Bune!!!!
    Daca Elena fata cu putina minte a lui tata candideaza sa stim SA NU VOTAM PMP!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Se ascut săbiile în PSD Constanța. Cine (nu) va fi pe lista pentru Parlament

Thu Oct 15 , 2020
PSD Constanța își decide, mâine, membrii care vor candida la viitoarele alegeri parlamentare. Așa cum era de așteptat, negocierile sunt dure și, ca la fiecare partid, vor exista și nemulțumiți. La PSD este posibil ca numărul acestora să fie mai mare, pentru că social-democrații nu vor mai prinde același număr […]
decebal fagadau felix stroe