Elena Gheorghe, concert în Medgidia. Intrarea este gratuită

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară și Populară „Tinere Speranțe”, ediția 2023, se apropie de start în municipiul Medgidia.

Primăria Municipiului Medgidia, cu sprijinul Garnizoanei Medgidia, organizează în perioada 10 – 11 iunie 2023, în sala de spectacole a Cercului Militar, cea de – a XI – a ediție a Festivalului de muzică ușoară și populară „Tinere Speranțe”.

Înscrierile se derulează până în data de 13 mai 2023.

Concursul se desfășoară în cadrul secțiunilor de muzică ușoară și populară, cu participarea copiilor care se încadrează în următoarele categorii de vârstă: 6 – 8 ani, 9 – 11 ani, 12 – 14 ani și 15 – 18 ani.

Juriul secțiunii muzică ușoară va fi alcătuit în acest an din compozitorii Mihai Alexandru și Viorel Gavrilă, solistul vocal, câștigător al concursului X Factor România, 2012 – Tudor Turcu, solistele de muzică ușoară Narcisa Suciu și Anca Țurcașiu.

Juriul secțiunii muzică populară îi are în componență pe solistul vocal instrumentist (nai), Loredana Streche, solistul vocal Traian Frâncu, realizatorul de emisiuni tv, Ileana – Iuliana Vieru, interpreții de muzică populară Victoria Lăcătușu și Gelu Voicu.

Evenimentul va fi prezentat de producătorul și realizatorul de emisiuni TV, Mădălina Dinescu Stancu.

„Ediția din acest an va culmina cu un incediar concert susținut de îndrăgita solistă de muzică ușoară, Elena Gheorghe.”, a anunțat Primăria Medgidia.

Intrarea este gratuită!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în orașul Murfatlar ca urmare a unei avarii

joi mai 11 , 2023
Astăzi, 11 mai 2023, echipele RAJA vor interveni pentru remedierea avariei înregistrate pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar. Ca urmare, în intervalul orar 10.30 – 16.30, se va întrerupe furnizarea apei potabile în întreaga localitate.  „Ne cerem […]

V-ar putea interesa și: