Elena Udrea a blestemat-o pe judecătoarea care a condamnat-o la închisoare

Elena Udrea în Constanța, alături de unul dintre susținătorii săi, Claudiu Palaz. Sursă foto: Observator.ro

Fostul ministru Elena Udrea, condamnată marți, de Curtea de Apel Bucureşti, la 8 ani de închisoare în dosarul campaniei electorale din 2009, a blestemat-o pe judecătoarea care a condamnat-o.

„A luat o decizia absurdă. Nu ştiu cum va dormi la noapte! O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu. Nu înţeleg cum va dormi această femeie liniştită la noapte”, a declarat Elena Udrea la Antena 3, imediat după decizia instanţei.

”Pentru mine a fost un şoc. M-am întors în ţară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiţie şi că poţi să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poţi să te aperi, să  aduci probe, şi să demonstrezi că acuzaţiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite”, a mai spus Udrea.

Ea spus că a adus probe în dosar, că din acest punct de vedere este liniştită, a făcut tot ce se putea face şi că a adus toate probele care se puteau aduce că acuzaţiile procurorilor erau rupte de realitate.

”De ce au trebuit să mă condamne şi pe cele mai absurde dintre acuzaţii? Gândiţi-vă că există o acuzaţie de spălare de bani, în care procurorii spun că faptul că eu am folosit nişte bani cash în campania pentru referendum, sigur banii ăia veneau dintr-o faptă penală. Pentru că Elena Udrea e judecată şi în dosarul Gala Bute. Cu toate acestea, judecătoarea mă condamnă şi pentru această spălare de bani. Această femeie a ţinut să mă condamne pe fiecare acuzaţie a procurorilor. Dovadă mai mare de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăşte pe mine atât de tare încât să ţină să mă condamne chiar şi pe cele mai absurde acuzaţii care s-au adus în acest dosar”, a declarat Udrea potrivit antena3.ro, fostul ministru reluând şi acuzaţiile referitoare la implicarea SRI şi a fostei şefe DNA Laura Codruţa Kovesi în Justiţie.

Citește și: Elena Udrea și Elena Băsescu, condamnate la ani grei de închisoare. Ce pedeapsă a primit fostul director al Oil Terminal

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.