Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria

elena udrea

Fostul ministru Elena Udrea, dată în urmărire după ce a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, a fost prinsă în Bulgaria.

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România”, transmite IGPR.

Fostul ministru Elena Udrea a fost dată oficial în urmărire joi după-amiază, după ce nu a fost găsită nici la adresa din buletin, nici la adresa din Corbeanca unde locuia împreună cu familia, pentru a fi încarcerată după ce condamnarea la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute a rămas definitivă.

Ulterior, Poliţia de Frontieră a anunţat că Udrea a ieşit din ţară joi dimineaţă, nefiind decisă în cazul ei nicio măsură preventivă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ÎPS Teodosie despre audierile la poliție: „E un denunț calomnios”

Thu Apr 7 , 2022
ÎPS Teodosie a explicat, joi, de ce a fost chemat să dea declarații la poliție. Am fost chemat în calitate de martor. Și am constatat cu totul altceva. Era de fapt un denunț calomnios, din partrea unei persoane care a cerut referințe depsre cărțile pe care le-am scris, și i […]
ips teodosie, mesajul de craciun