Elena Udrea, apariție în costum de baie în ziarele din Costa Rica

elena udrea

Un ziar din Costa Rica, Diario Extra, a publicat un articol intitulat „Românii fugari aleg Costa Rica drept refugiu”, referindu-se la Elena Udrea, care apare în costum de baie. 

„Costa Rica şi Madagascar sunt separate de mii de kilometri şi de multe ore de zbor cu avionul, însă au o particularitate care atrage românii care încearcă să fugă de justiţia din ţara lor: niciuna nu are tratat de extrădare cu România”, scrie autorul articolului din publicaţia din Costa Rica.

Acesta a mai spus că tocmai de aceea Costa Rica a devenit o destinaţie de aur pentru politicienii din „statul balcanic” şi că cel mai recent caz este al Elenei Udrea, fost ministru al Turismului, despre care afirmă că a fost acuzată de trafic de influenţă şi că a cerut azil politic.

Articolul, care preia informaţii din presa din România referitoare la acuzaţiile aduse lui Udrea şi la extrădarea acesteia, o menţionează şi pe fosta şefă DIICOT Alina Bica.

Materialul este ilustrat cu două fotografii ale lui Udrea dintr-un pictorial pentru The One, precum şi cu o altă imagine, difuzată de un tabloid, în care Udrea este în costum de baie, comentariul care le însoţeşte fiind „Elena Udrea este o femeie foarte controversată în ţara ei”.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

„Fetița fără cont de Facebook”, un succes care a ajuns la jumătatea drumului

sâm mai 5 , 2018
Proiectul „Teatru pentru copii și tineret în 40 de școli rurale” a ajuns la jumătatea drumului Peste 1.500 de copii din 20 de localități ale județului Constanța au putut să vadă, gratuit, spectacolul „Fetița fără cont de Facebook”. Georgiana Rusu, organizatoarea proiectului, a și Sebi Pătrunjei, au spus, într-o conferință […]
fetita fara cont de facebook

V-ar putea interesa și: