Elevi de la Colegiul Tehnic Tomis, în arest preventiv după ce au încercat să violeze o colegă

Polițiștii au deschis un dosar penal în urma unei sesizări din data de 18 octombrie. O tânără de 16 ani a reclamat că a fost agresată sexual, în timp ce se afla în incinta unei unități de învățământ. Este vorba despre Colegiul Tehnic Tomis din Constanța.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, la data de 22 octombrie a.c., au fost puse în aplicare 3 mandate de aducere, pe numele a 3 tineri, de 15, 16, respectiv 17 ani.

„După administrarea probatoriului în cauză, cei trei au fost reținuți, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de viol.”, a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.

Directorul colegiului, Cornel Mihail Dumitrașcu, lăuda, recent, „impactul pe care activitățile derulate în cadrul proiectelor europene l-au avut asupra culturii organizaționale și a ethosului școlii” și spunea că, în anul 2016, a obținut certificarea  școlii cu titlul „Școală Europeană”.

În iunie 2021, un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce ar fi agresat un elev al liceului. Acesta făcea gălăgie chiar sub geamul său și nu ar fi dorit să se oprească, în ciuda rugăminților repetate.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.