Elevi de la Școala Dan Barbilian au plantat tei în Parcul Tăbăcărie

Elevii din clasa a III-a C din cadrul Școlii Generale nr 28 Dan Barbilian din Constanța au lăsat joaca, azi, și s-au ocupat de lucruri foarte serioase. Au plantat puieți de tei în parcul Tăbăcărie.

Au participat elevii din clasa a III-a C (coordonator prof. Liliana Mihai Radu) si din clasa Pregătitoare D (coordonator prof. Simona Petrencu.

Activitatea face parte din calendarul programului internațional de eTwinning „Our Green Hearts” si s-a desfășurat cu sprijinul Primăriei municipiului Constanța și sub coordonarea Asociației F.O.C.1865 (Farul Ospitalier Constanța).

Unul din sponsorii acestei inițiative a fost X-Printing SRL.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Viceprimarul Ionuț Rusu învață despre cum să îmbogățească viața constănțenilor de la orașe precum Priștina, Podgorica, Tekirdağ sau Trikala

Thu Dec 2 , 2021
Nici bine nu s-a întors din Statele Unite ale Americii viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu, că a mai bifat o călătorie peste hotare pe bani publici. De data aceasta mai aproape, în Istanbul, unde a învățat despre smart cities, digitalizare și despre cum să îmbogățească viața constănțenilor de la orașe […]
turcia summit constanta ionut rusu