Elevi din centrele școlare de Educație Incluzivă din Constanța îl vor cunoaște pe Gheorghe Hagi

Gheorghe Hagi

Elevii din cadrul  Centrelor   Şcolare  pentru Educaţie Incluzivă din județul  Constanţa au  fost beneficiari ai proiectului „Sănătate și recuperare prin sport”, proiect inițiat de către campania „Music for Autism”  în parteneriat  cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Consiliul Județean Constanța și sprijinit  de Decathlon Romania.

Proiectul vizează promovarea sportului pentru tinerii beneficiari direcți ai instituțiilor prin dotarea cabinetelor de kinetoterapie și a sălilor de sport, cu echipamente și aparate  sportive. Amplasarea unor astfel de echipamente garantează atracția elevilor, aparatele fiind concepute pentru a se adapta nevoilor fiecărui copil cu dizabilitate.

Activitatea finală a proiectului se va desfășura marți, 16.11.2021, ora 10.00 în Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța, unde vor fi  prezente reprezentații instituțiilor  partenere, mai sus precizate, și reprezentanții Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” Constanța, Președinte Pavel  Peniu, Gheorghe  Popescu și Tiberiu  Curt.

De asemenea, tot în cadrul acestei activități, o parte dintre beneficiarii proiectului vor vizita Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” și vor avea plăcerea de a-l cunoște pe Gheorghe  Hagi.

Vă recomandăm și:

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Constanța ar putea să aibă un cartier al minorităților

Sat Nov 13 , 2021
Pe data de 14 noiembrie sărbătorim Ziua Dobrogei. Cu această ocazie, Ateș Casimceali, consilier local și vicepreședinte UDTTMR, lansează o propunere și o provocare. „Suntem un model național de conviețuire interetnică și chiar mai mult de atât, unii cercetători străini urmăresc cu interes și admirație mozaicul multicultural pe care îl […]