ELEVI loviți de mașini PE TRECEREA DE PIETONI

ambulanta

Că în Constanța se circulă haotic, o știm deja. Lucrurile se agravează parcă pe zi ce trece și se ajunge ca părinții să-și trimită copiii la școală și să-i ia de la spital.

Astăzi, de exemplu, doi elevi au fost loviți, chiar când traversau trecerea de pietoni de pe strada Traian, acolo unde se află Liceul Traian. Repetăm: pe trecerea de pietoni.

Polițiștii spun că primul accident a avut loc în jurul orei 12.50.

„Un tânăr, în vârstă de 20 de ani a condus un autoturism pe strada Traian, dinspre strada 1 Mai către bulevardul Tomis şi, ajungând la marcajul pietonal din dreptul liceului Traian, a surprins si accidentat ușor un minor, în vârstă de 15 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.”, spun reprezentanții IPJ Constanța.

Al doilea accident a avut loc în jurul orei 14:00. Un bărbat, de 41 ani, a condus un autoturism pe strada Traian, dinspre strada 1 Mai către bulevardul Tomis şi, ajungând la marcajul pietonal din dreptul liceului Traian, a surprins si accidentat ușor o minoră de 15 ani, care s-a angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din partea dreapta a conducătorului auto.

Medicii de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța spun că șa primul accident nu au fost necesare îngrijiri medicale, aparținătorul pacientului refuzând și transportul la spital, iar cel de-al doilea a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe de către un echipaj SMURD, pacientul prezentând contuzie de genunchi.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Fotografia zilei (sau alegerile trec, vestele rămân)

Fri Sep 21 , 2018
Alegerile trec, vestele rămân. Aceasta ar putea fi concluzia fotografiei în posesia cărora am intrat astăzi și pe care o puteți vedea mai jos. O femeie din Constanța, îmbrăcată destul de sărăcăcios, cu o paporniță de dimensiune respectabile după ea, poartă o vestă galbenă, pe care se citește inscripția „Vergil […]
fotografia zilei