Elevi și profesori ai Școlii Generale nr. 1 din Ciocârlia au avut o activitate în Ungaria, pe tema economisirii energiei și a căutării surselor regenerabile și alternative de energie

Școala Gimnazială Nr. 1 Ciocârlia a participat la o activitate de formare pentru elevi în Ungaria, pe tema economisirii energiei și a căutării surselor regenerabile și alternative de energie.

În perioada 04.03.2023 – 11.03.2023, o echipă alcătuită din patru elevi ai Școlii Gimnaziale nr.1 Ciocârlia,    însoțită de către doi profesori, s-a deplasat în Ungaria, în cadrul proiectului Erasmus + , Together for a Green Future, pe care îl coordonează la nivel european.

Politica energetică a UE are importanță atât pentru că energia nu este doar un sector regional, ci și un sector global, și e strâns legată de viitorul umanității. Conștientizarea globalizării energetice și căutarea surselor regenerabile și alternative de energie este esențială pentru elevi, care sunt atât producători, cât și consumatori ai viitorului.  

Elevii participanți la acest atelier au înțeles importanta economisirii energiei și, alături de ceilalți elevi participanți la atelier din Estonia, Serbia, Turcia și Italia, au propus soluții pentru obținerea energiei regenerabile și a energiei alternative.

De asemenea, au realizat un manual practic privind economisirea energiei.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nicu Covaci, fondatorul legendarei trupe Phoenix, nu a fost primit în Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România

joi mart. 16 , 2023
Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România nu a fost de acord să-l primească pe Nicu Covaci în rândurile sale. Nicu Covaci a înfiinţat Phoenix şi este autorul unor melodii legendare precum „Cantafabule”, „Cei ce ne-au dat nume” sau „Mugur de fluier”. Muzicianul a dar examen, fiind notat cu nota 7,60, […]
nicu covaci

V-ar putea interesa și: