Elevi talentați și premiați la Colegiul Național de Arte „Regina Maria”

În luna mai a acestui an, au avut loc diverse concursuri de muzică, la care elevii Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria” au obţinut premii importante.

La Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală „George Georgescu”  din Tulcea, elevul Irimia Bogdan Mihai, de la clasa a VIII-a D, secţia muzică a Colegiului Naţional de Arte „Regina Maria”, a  impresionat din nou cu talentul său, obţinând premiul I la contranbas, sub îndrumarea profesorului Railean Andrei. De asemenea, elevul Railean Andrei de la clasa a XI-a D, secţia muzică a fost recompensat cu premiul II la vioară, fiind îndrumat de profesorul Mihai Daniel.

Acest concurs a fost unul cu participare fizică, fiind una dintre competiţiile recunoscute la nivel internaţional.

Elevul Railean Andrei a participat şi la Concursul Interjudeţean de Interpretare Muzicală “IannisXenakis” din Brăila. Ediţia din acest an a fost cu participare fizică şi elevul colegiului nostru a obţinut premiul II la vioară sub îndrumarea aceluiaşi profesor.

Irimia Bogdan Mihai a participat la o serie de concursuri online, la care a reuşit performanţe notabile, impresionând cu interpretarea la contrabas, fiind îndrumat de domnul profesor Railean Andrei: premiul I la Concursul Naţional de Interpretare Vocal-Instrumentală CANTIS din Iaşi, premiul I de excelenţă la Concursul Internaţional de Interpretare „Talente împlinite” din Bucureşti, premiul II la Concursul Naţional „Margareta Sterian” din Buzău, premiul II la Concursul Internaţional de Interpretare Muzicală „Emanuel Elenescu” din Piatra Neamţ.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Transfăgărăşan, unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume, se redeschide miercuri

Tue Jun 14 , 2022
CNAIR a anunțat că, miercuri, începând cu ora 08:00, se va deschide circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan (DN 7C), între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), pentru toate categoriile de autovehicule. „CNAIR a reuşit în acest an, printr-un efort susţinut şi cu ajutorul condiţiilor meteo favorabile, să […]
transfagarasan